TULE JÄSENEKSI.

YHDESSÄ PYSTYMME PAREMPAAN.

Meitä kokoomuslaisia on paljon. On naisia ja miehiä, kaupunkilaisia ja maalaisia, hiljaisia ja puheliaita, työntekijöitä ja työttömiä, vaaleita ja tummia. Meitä yhdistää rohkeus tehdä päätöksiä, halu etsiä ratkaisuja. Sinä mahtuisit hyvin tähän joukkoon.

Kun liityt Kokoomukseen, saat paljon: ystäviä, elämyksiä, tietoa, vaikutusmahdollisuuksia ja koulutusta.

Paljon tietysti riippuu omasta kiinnostuksestasi ja aktiivisuudestasi. Jokaisen jäsenen panos ja ideat ovat meillä kokoomuksessa tervetulleita.

Jäsenmaksu on voimassa aina vuoden ensimmäisestä maksusta lähtien. Jäsenmaksuun sisältyy Nykypäivä, joka on kokoomuksen perjantaisin ilmestyvä viikkolehti.

Kokoomustoiminnassa voi kehittää itseään, lähiympäristöään ja koko suomalaista yhteiskuntaa

Jäsenmaksu on voimassa aina vuoden ensimmäisestä maksusta lähtien.