Linkkejä

Verkkouutiset - tätä et voi rypistää.
Politiikan ja talouden kärkiuutiset 24/7Pirkanmaan Kokoomus toimii linkkinä paikallisyhdistystensä ja valtakunnallisen puoluetoiminnan välillä. Piirin tehtäviin kuuluu myös paikallisyhdistysten toiminnan tukeminen eri tavoin. Lisäksi piiri vastaa eduskuntavaalien ehdokasasettelusta vaalipiirinsä alueella


Kokoomus on aito kansanliike, jonka tavoitteena on luoda mahdollisuuksien tasa-arvon Suomi. Haluamme säilyttää hyvinvoinnin ja toivon paremmasta myös vaikeina aikoina.

Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta sekä naisten yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eri-ikäisten naisten osaamisesta ja viisaudesta.

Kansion ajattelun keskipisteessä ovat demokratia ja vaikuttaminen, tulevaisuuteen katsominen menneisyyttä arvostaen sekä moniarvoisuuden ja kansainvälisyyden edistäminen.


Eduskunnan keskeisin tehtävä, lakien säätäminen, tapahtuu täysistunnossa. Lakiehdotus tulee eduskunnan käsiteltäväksi joko hallituksen esityksenä tai kansanedustajan tekemänä lakialoitteena.

Orivesi sijaitsee Pirkanmaalla ja kuuluu Tampereen kaupunkiseutuun. Oriveden liikenteellinen sijainti on hyvä, sillä valtatie 9, kantatie 58 / 66 sekä Jyväskylän ja Haapamäen radat halkovat paikkakuntaa. Orivedeltä on matkaa Tampereelle 40 km, Jyväskylään 109 km, Helsinkiin 193 km ja Turkuun 196 km.